De Uitvaart

Wij ondersteunen u stapsgewijs om samen de uitvaart op eigen wijze vorm te geven. Een afscheid dat past bij de overledene en troost biedt aan degenen die achter blijven.

Lees de Ervaringen van families

Familie van Leent

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Silene Uitvaart de begrafenis van mijn man georganiseerd heeft.

P.C. van Leent-Witteman

Anoniem

Wij zijn als gezin erg tevreden over de aandacht en zorg van Silene Uitvaart. Wij zijn met respect behandeld en er was alle ruimte voor onze eigen wensen en inbreng. Indien ooit weer nodig, komen we weer bij jullie.

Familie Munier

De dagen na het overlijden van onze moeder hebben wij door de respectvolle begeleiding van Martine als zeer positief ervaren. Haar integere houding gaf ons vanaf het begin vertrouwen dat we een mooi afscheid aan het voorbereiden waren. Stap voor stap leidde zij ons naar een afscheid waar wij met een tevreden gevoel op terugkijken.

Familie Klemann

Wat een prachtig team, de medewerkers van Silene Uitvaart. Professioneel, warm, respectvol. Katja, wat heb jij in de dagen na het overlijden van onze (schoon-)moeder en oma ons geweldig bijgestaan. Het waren naast het verdriet, hele warme dagen. We kijken terug op een prachtig afscheid.

Anoniem

Bedankt voor de goede en prettige begeleiding!

Familie Van Diemen

Door de prettige, rustige persoonlijkheid van Martien was hij een grote steun en heeft hij ons heel fijn begeleid. Onzichtbaar fijn aanwezig. Voelde vertrouwd.

Anoniem

Martine weet het al wel; maar we vinden het zo fijn de steun die ze ons geboden heeft. Martine is een fijne vrouw en we zullen haar naam zeker doorgeven bij diegene die deze vorm van hulp nodig hebben.

Familie Onings

Super geregeld. Complimenten.

Familie Van der Valk

Het was een fijne periode met goede begeleiding van Katja de Kok.

Anoniem

Uitstekend verzorgd en dit heeft ervoor gezorgd dat wij op een mooie en waardevolle manier afscheid hebben kunnen nemen.

Familie Entrop

We konden met een gerust hart één en ander aan hem overlaten. Dat nam een hoop zorgen weg als je al genoeg aan je hoofd hebt.

Familie Boer

Wij zullen Silene Uitvaart zeker aanbevelen desgevraagd.

Familie Janssen

Gelukkig hebben we nooit eerder te maken gehad met uitvaartverzorging. Maar de samenwerking met Martien was super fijn. Van het begin tot naderhand. Wij bevelen hem zeker aan.

Bedankt voor de fijne begeleiding, ook namens mijn zussen.

Familie Dekkers

Wij zijn tevreden over het verloop van de uitvaartverzorging. Martien kon op juiste wijze inspelen op onze behoeften. Hij geeft duidelijk en op professionele wijze ondersteuning.

Familie Ros

Wij hebben het ervaren als warm en persoonlijk en daar willen we de medewerkers van Silene voor bedanken.

Familie Raaphorst

Dank voor alle hulp. Silene heeft het gevoel voor een waardige uitvaart vanuit de katholieke kerk.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Vul hier uw naam in.

Vul hier uw e-mail adres in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Typ hier uw bericht.